Stichting Vagabond-Pets
Koning Arthurlaan 12
5625CB Eindhoven


 
Giro 5404132

KvK nr: 17224340
IBAN nr: NL62INGB0005404132
BIC: INGBNL2A

 


  
 
Hoe kunt u helpen ?

 

Gastgezin worden

Heeft u enige ervaring met honden, tijd, maar vooral geduld en veel liefde te geven, dan is het misschien een idee om tijdelijk voor een hond(je) te zorgen. U kunt zich dan aanmelden als gastgezin. Het dier wordt vanuit het gastgezin geplaatst, soms gebeurt dat snel, maar het kan ook zo zijn dat de hond een poosje bij u zal blijven. Als gastgezin heeft u een belangrijke taak ivm het socialiseren van het dier, het wennen van een hond aan het lopen aan de riem, het evt. zindelijk maken, het wennen aan verkeer, mensen, andere dieren enz. Het is dus niet zomaar iets en we willen graag dat u er goed over nadenkt zodat u weet waar u aan begint. Indien er vragen of problemen zijn zullen we er alles aan doen om u bij te staan. Als gastgezin speelt u een belangrijke rol bij de plaatsing van een dier omdat u het dier in de opvang heeft en het daardoor goed heeft leren kennen. Het is niet de bedoeling om u op te zadelen met een dier dat niet bij u past, daarom willen we graag dat u kenbaar maakt wat voor hondje u het liefst opvangt: reu, teef, groot, klein, jong, oud.

We hebben meestal voldoende voer op voorraad om met uw logé mee te geven en anders vragen u zelf de kosten van het voer (tijdelijk) te vergoeden. 
Mocht het dier een dierenarts nodig hebben gebeurt dat, op een spoedgeval na, in overleg met Stichting Vagabond-Pets. 
De kosten hiervan zijn  voor Stichting Vagabond-Pets. We willen zoveel mogelijk proberen het dier te laten behandelen bij een dierenarts die de stichting steunt, en mocht dat niet mogelijk zijn, dan vragen we u de rekening van de dierenarts te bewaren waar u bent geweest, dit ivm de boekhouding.

                                             

Ook al weet u van te voren dat het tijdelijk is, valt het vaak niet mee als de dag gekomen is dat het dier naar het nieuwe baasje gaat. Tevens weet u dat het geweldig is wat u voor het dier hebt gedaan en kunt u weer een nieuwe hond gelukkig te maken !

Wilt u graag gastgezin worden dan kunt u contact opnemen met Ellen en Marjan:
vagabond-pets@outlook.com /
info@vagabond-pets.com
 


                                                                               



Bruikbare spullen

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar voer en dierbenodigdheden.
Deze lijst met wensen verandert regelmatig.
Op dit moment zijn we voornamelijk op zoek naar:

 

 

VOER (hond en kat)
RVS VOERBAKKEN
VOERTONNEN
KITTEN/PUPPY BROKJES
RIEMEN
HALSBANDEN
UITSCHUIFLIJNEN
TUINSLANGEN
SPUITSTUKKEN

 

 

 

 

KUNSTSTOF MANDEN
HARDE/ZACHTE BEZEMS
VLOERWISSERS
SCHROBBERS

ONTWORMINGSMIDDELEN
VLOOIENBANDEN VLOOIENDRUPPELS
BENCHES
(SCHONE)DEKENS

 
 

   

Mocht u spullen hebben die u wilt doneren voor de asieldieren in Polen kunt u contact opnemen met een inzamelpunt bij u in de buurt.
Klik hier voor onze inzamelpunten.
 
Met medicatie dat uitsluitend bestemd is voor mensen kunnen we niets !
Vitrage, gordijnen, kleding, tuinstoelkussens, slipkettingen en stenen voerbakken hebben we niet nodig.